[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 7/05/2012

Şcoala de Bijuterie Contemporană la târgul Autor

Şcoala de Bijuterie Contemporană la târgul Autor

Assamblage, Şcoala de Bijuterie Contemporană, participă pentru a doua oară la Autor – târg de bijuterie contemporană, aflat anul acesta la cea de-a şaptea ediţie.

Evenimentul se va desfăşura între 12 şi 13 mai, la Sala Dalles, şi aduce laolaltă designeri, cumpărători şi oameni din media, toţi având o pasiune pentru bijuteria de autor.

Şcoala de Bijuterie Contemporană a fost înfiinţată în 2010 de către designerul David Sandu, ca rezultat al interesului crescut în ultimii ani pentru acest domeniu. O parte dintre absolvenţii cursurilor de bijuterie de la Assamblage sunt acum prezenţi la designeri şi expozanţi în cadrul târgului.

„Este o ocazie absolut specială de întâlnire cu oameni interesaţi de bijuterie şi mai ales de bijuteria contemporană. Ca întotdeauna la Autor, apreciem enorm contactul cu un public selecţionat, cu interes real pentru breasla autorilor de bijuterie”, declară David Sandu.

În cadrul ediţiei din acest an se va lansa un curs intensiv de modelaj în ceară şi de turnare în argint, o tehnică denumită „ceară pierdută”.