[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 29/12/2014

José Feliciano concertează la Bucureşti

José Feliciano concertează la Bucureşti

Chitaristul puertorican José Feliciano va susţine un concert la Bucureşti, în data de 16 martie 2015, pe scena Sălii Palatului.

În vârstă de 69 de ani, muzicianul - cunoscut mai ales pentru reinterpretarea dată piesei Light My Fire (The Doors) şi pentru cântecele Feliz Navidad şi Che Sara - se va afla pentru prima dată într-un concert, în România.

Feliciano abordează mai multe stiluri muzicale: pop, rock, jazz, gospel, flamenco sau bolero, şi are în palmares colaborări spectaculoase: John Lennon, Carlos Santana sau Paul Simon.

Evenimentul este organizat de German Quality Entertainment, responsabil de show-urile Sandra şi BZN, Spărgătorul de Nuci on Ice şi The Original Schoenbrunn Palace Orchestra, care au avut loc anul acesta la Bucureşti.

Promoterul promite un spectacol remarcabil "şi de această dată", făcând referire la arhicunoscuta piesă Feliz Navidad. Presupunem că a fost menţionată de dragul Sărbătorilor în mijlocul cărora ne aflăm, pentru că ar fi cel puţin curios să ascultăm "colinde" la jumătatea lunii martie.

Biletele au fost puse deja în vânzare, la diverse categorii de preţ, în funcţie de locul ocupat în sală: 49, 149, 199 şi 299 lei.

Taguri: