[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 19/03/2017
IOVA si 2EMPRESS, doua dintre cele mai bune femei Dj din lume, au lansat piesa „Walk Away”

IOVA si 2EMPRESS, doua dintre cele mai bune femei Dj din lume, au lansat piesa „Walk Away”

IOVA, o tânără și talentată interpretă și songwriter, și HaHaHa Production colaborează cu 2EMPRESS, două dintre cele mai bune femei DJ din lume, pentru piesa „Walk Away”.

Single-ul, compus și produs în studiourile HaHaHa Production, s-a lansat astazi în paralel în Benelux și România si poate fi ascultat aici: https://youtu.be/GAVFiV4MdUk

 

Pentru piesa „Walk Away” au lucrat producătorul Vladimir Coman Popescu, Ioana Sihota aka Jazzy Jo și producătorul belgian Sammy Merayah. Rezultatul e un track dance care impresionează printr-un instrumental puternic, pus în valoare și de timbrul vocal remarcabil pe care IOVA îl are.

 

„IOVA este un artist în care HaHaHa Production are mare încredere. Vocea ei și stilul în care își scrie piesele o recomandă ca un proiect cu un potential internațional foarte mare, iar colaborarea cu 2EMPRESS este doar începutul unui drum de succes”, spune Șerban Cazan, Head of music producers HaHaHa Production.

 

---

Ambițioasă, energică, mereu cu zâmbetul pe buze, cu un timbru vocal care iese imediat în evidență, IOVA și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la 11 ani, când a început să ia lecții de chitară. Au urmat mai multe experiențe care i-au întărit convingerea că muzica este alegerea potrivită pentru ea: a avut propria trupă de muzică rock, a fost parte din trupa LaLa Band și din serialul „O viață nouă”, iar acum colaborează cu echipa HaHaHa Production. Îi place să cânte și să compună în egală măsură și lucrează la albumul său de debut.

 

Charline și Justine au pornit în 2012 proiectul 2EMPRESS datorită pasiunii lor pentru muzica electronică. Primele succese naționale au venit la numai un an după, când au început să susțină show-uri în cluburi exclusiviste din Belgia. Din 2014, cariera lor s-a îndreptat spre o recunoaștere dincolo de granițele țării lor, iar anul trecut și-au câștigat respectul internațional după show-ul de neuitat de la Sziget Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa.

În ultimii ani, 2EMPRESS au lansat mai multe piese house, dance și future house, iar pasiunea pentru muzica electronică a fost recompensată. Duo-ul se află acum pe locul 44 în topul mondial a celor mai bune femei DJ, dar nu se opresc aici, pentru că își doresc să ajungă numărul 1.

 

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională.