[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 7/05/2012
Eveniment: Gala Premiilor Stand-up Comedy, Data: 18 mai 2012, Locul : Palatul Naţional al Copiilor, Preţ bilet: 60 lei

Gala Premiilor Stand-up Comedy, pe 18 mai la Palatul Copiilor

Gala Premiilor Stand-up Comedy, pe 18 mai la Palatul Copiilor

Vineri 18 mai la Palatul National al Copiilor va avea loc Gala Premiilor Stand Up Comedy. Show-ul îi va aduce pe aceeaşi scenă pe Teo, Vio, Costel, Micutu, Radu, Sorin, Badea si Bordea.

Vio (Viorel Dragu), Costel (Costel Dojog) şi Teo (Claudiu Teohari) se numără printre cei care, începând cu anul 2003, s-au aflat la baza dezvoltării fenomenului stand-up în România. Au fost emblema clubului Cafe Deko pana în anul 2009, în prezent activând La Club 99.

Micuţu (Cosmin Nedelcu) este de formaţie actor şi este cunoscut iubitorilor genului, graţie personajelor pe care le crează pornind de la observarea comportamentului uman şi valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

Pentru Badea (Dan Badea) Stand up comedy este şi cea mai sinceră formă de artă: un microfon şi un om cu toată viaţa lui împărtăşită publicului. Stand up comedy este un mod de viaţă, un fel de a gândi şi o modalitate minunată de a cunoaşte oameni (mai ales feţe).

Iar Bordea (Cătălin Bordea) este un actor, ce se manifestă public nu doar din postura de stand up-er, ci şi din aceea de moderator al emisiunii Jurnal de Bord (Antena 2).

"Veteranii" Radu Isac şi Sorin Parcalab de la Aristocraţii, o alta trupă cu ştate vechi pe piaţa de stand-up, sunt cei care vor întregi lista de nume grele care vor fi prezente pe 18 mai la Palatul Naţional al Copiilor.