[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 13/06/2017
Concertul Engelbert Humperdinck se amana pentru toamna 21 noiembrie, ora 20:00, Sala Palatului

Concertul Engelbert Humperdinck se amana pentru toamna 21 noiembrie, ora 20:00, Sala Palatului

Concertul legendarului artist Engelbert Humperdinck, care urma sa aiba loc pe 13 iunie la Sala Palatului, se amana pentru toamna acestui an.

Din motive independente de organizatori, spectacolul se va amana pentru data de 21 noiembrie, ora 20:00 si va avea loc la Sala Palatului. Biletele achizitionate raman valabile pentru spectacolul din noiembrie. De asemenea, cumparatorii care doresc restituirea banilor, sunt rugati sa se adreseze centrelor de unde au achizitionat biletele.

Nu ratati, pe 21 noiembrie, un concert precum o balada: dulce si amar, cu zambete si lacrimi de bucurie, cu trairi intense! Veti petrece 2 ore de muzica de exceptie si in acelasi timp 2 ore de trairi si emotii intense!

Engelbert Humperdinck, vocea inconfundabila a dragostei, in turneul mondial “A 50-a aniversare” – marti, 21 noiembrie, ora 20:00, Sala Palatului! Un spectacol cat o colectie de iubiri nemuritoare, din care nu vor lipsi evergreen-urile „Release me” si „The Last Waltz”!