[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.9Iunie 2012 Raţiunea criticii

CafeneleTerase de Bucureşti

Baraka, La Copac, Roberto’s on La Strada, Lente & Cafea şi Luna Bar sunt câteva dintre terasele recomandate de BeWhere! pentru această vară.

Turism(P) Cannes, the place to be

În mai, odată cu începerea Festivalului de Film, oraşul de pe Riviera Franceză începe să-şi primească turiştii dornici de aventuri luxoase şi exclusiviste.

TurismEchitație: Equestria

Este un club de echitaţie deschis în 2010 în zona Snagov. Are manejuri acoperite, un hotel cu 20 de camere, magazin cu echipamente şi un restaurant. Iar vara este înconjurat de un câmp cu floarea-soarelui.

Health & BeautyDiet - Kilostop

Este o clinică de nutriţie deschisă în 2009 de doi me­dici nutriţionişti. Acum, echipa numără în total 22 de profesionişti şi două sedii – unul în Dorobanţi şi celălalt lângă Cişmigiu.

Health & BeautyMagnolia SPA

O exfoliere cu zahăr brun, apoi împachetare cu nămol din Marea Moartă şi, la final, un masaj detoxifiant. Înţelegeţi de ce aş fi vrut să dureze mai mult de două ore...

TurismLa malul Balticii

Dacă ajungeți vara aceasta în Polonia pentru fotbal, ar fi minunat să hoinăriți pentru câteva zile prin încântătoarea zonă Gdańsk, Gdynia și Sopot.

TurismValea Iazurilor

La 24 de kilometri de Bucureşti, pe vechiul drum spre mare, se află Valea Iazurilor. Pentru pescari, amatori de plajă şi pasionaţi de pomana peştelui.

BaruriMusic Pub Sibiu

Ascuns într-un colţ al Pieţei Mici, anunţat de o mică siglă ce întruchipează un gramofon, Music Pub este locul pentru rock de calitate în toate formele și formulele.

CafenelePardon Atelier - Café & Bistro în Sibiu

Un spaţiu eclectic, atât din punct de vedere al decorului, cât şi al muzicii, Pardon Café este unul dintre locurile în care trebuie să ajungi atunci când te afli în Sibiu.

BaruriCocktail Bar: Deja Vu

Pe 12 iunie Mama Rusia îşi serbează ziua şi istoria, destul de recente. Cum într-unul dintre numerele anterioare ale revistei am recomandat restaurantul Tchaikovsky, ce-ar fi să fac o oprire la barul de pe (fostul) Magheru, vizavi de Biserica Italiană?

CafeneleArt deco: Infinitea

Arată ca o casă de păpuşi victoriene, unele decadente, aproape Lolite. Sau, cel puţin, aşa mi-a părut mie ceainăria din Cotroceni. Casa este una de viţă nobilă, cu mobilier cochet.

CafeneleNou deschis: Comic Book City Café

BD, graphic Novels, supereroi. Dacă aceste noțiuni vă sunt familiare (sau ultrafamiliare), ei bine, aflați că s-a încumetat cineva să deschidă o cafenea-librărie pentru împătimiții de gen.

RestauranteBrunch la Novotel

Duminicile în familie sunt o tradiție a vieții private, un moment când ne adunăm, cu mic, cu mare, tineri și mai puțin, în jurul mesei care trebuie să fie o celebrare a viețuirii împreună.

RestauranteDelicatese: Comtesse du Barry

S-a deschis al şaselea magazin Comtesse du Barry din Bucureşti. În acest boutique găsiți produse cu­noscute în întreaga lume, precum Grande Epicerie de Paris sau Dean & Deluca din New York.

RestauranteArtsy: Casa Actorilor

Într-o casă mare, dar nu uriaşă, de puţin timp s-a deschis un spaţiu căruia nu i-aş spune nici cârciumă, nici teatru, nici spaţiu neconvenţional.

RestauranteGala Wine Bar

Unul dintre lucrurile frumoase (aş spune chiar delicate) despre Portugalia este că ziua naţională, 10 iunie, celebrează moartea unui poet: Luis de Camões!

RestauranteIkea - restaurant suedez

Abba, Ikea şi, de curând, trilogia Fetei cu dragonul tatuat sunt unele dintre cele mai (re)cunoscute mărci suedeze. A, da, şi femeile foarte frumoase.

RestauranteIsoletta - restaurant italienesc

Dintre zecile de restaurante italienești din oraș, foarte puține sunt ca pretențiosul local de pe malul lacului Herăstrău.

RestauranteIl Giardino Segreto - restaurant italienesc

O descoperire recentă, acest restaurant este așezat în interiorul hotelului Prince Park Residence.

RestauranteUnico Vero - restaurant italienesc

A fost și rămâne unul dintre cele mai agreabile locuri unde puteți mânca bine într-o ambianță foarte primitoare: serviciu politicos, curățenie, două niveluri, culori solare, grădină plăcută.