[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 22/10/2012
Bucureşti Cei care călătoresc pe ruta Bucureşti-Galaţi cu garnitura InterCity 573 pot să citească din zecile de cărţi puse la dispoziţie gratuit.

BookLand dă de citit în trenurile InterCity

BookLand dă de citit în trenurile InterCity

După ce au fost înlănțuite în metrou și în autobuze, cărțile de la librăria online BookLand au ajuns și în tren. Trei vagoane din garnitura InterCity 573, ruta București-Galați, au fost dotate cu 60 de volume cu titluri din diverse domenii.

Reprezentanții librăriei spun că în ciuda furturilor din mijloacele de transport din oraș nu se lasă și continuă inițiativa împreună cu CFR Călători. De data aceasta, cărțile au fost securizate mult mai atent. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

În weekend, primii călători au răsfoit cărțile în drum spre Galați și înapoi. „Mi se pare o inițiativă lăudabilă”, a spus un pasager.

Pentru început, timp de o săptămână, în trenurile IC 573 Bucureşti Nord – Galaţi şi IC 572 Galaţi – Bucureşti Nord, se desfășoară un program pilot, urmând ca acesta să fie extins şi în celelalte trenuri InterCity, în funcţie de feedback-ul călătorilor.

Printre titluri: „Cel mai iubit dintre pământeni” – Marin Preda, „Codul bunelor maniere” – Nadine de Rothschild, „Hotii de frumuseţe” – Pascal Bruckner, „India picantă”– Patrichi Adelina, „Incă o zi infectă” – Pierre Enckell. 

Taguri: