[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 24/11/2011

Bogdani, cel mai nou restaurant din Bucureşti

Bogdani, cel mai nou restaurant din Bucureşti

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a inaugurat noul său restaurant, Bogdani, localul fiind amplasat în centrul Bucureştiului, pe strada Oteteleșanu nr. 3.

Decorul predominant în restaurant este lemnul, localul are peste 100 de locuri, iar meniul se bazează în special pe preparate diversificate de carne şi peste, dar este destinat şi celor care preferă rafinamente culinare. 

Printre specialităţi se numără rasol de vită, pregătit într-un mod unic în Bucureşti, din carne de viţel, gătit la foc mic şi servit în tingire de cupru cu legume proaspete şi sos de hrean, dar şi pastramă de berbecuţ sau ficat de viţel înăbuşit cu eşalot şi stins cu vin roşu.

Toate felurile de carne de vită şi viţel sunt maturate timp de 21 de zile şi provin din ferme argentiniene, olandeze sau poloneze.

Dumitru Dragomir a explicat că restaurantul se numeşte "Bogdani" după fiul său şi unul dintre nepoţi.

Restaurantul Bogdani este deschis zilnic de la ora 11:00 până la ultimul client.