[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 5/11/2012
Regizorul danez Lars von Trier a regizat filme precum Dogville, Dansând cu noaptea sau Melancholia.

Nymphomaniac, următorul film al lui Lars von Trier pentru 2013

Nymphomaniac, următorul film al lui Lars von Trier pentru 2013

Următorul film lansat de regizorul Lars von Trier, Nymphomaniac, va avea premiera la finele lunii mai, iar din distibuţie fac parte Charlotte Gainsbourg, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia Labeoug, Udo Kier, Stellan Skarsgard şi Christian Slater.

Şi acest proiect al regizorului danez este unul controversat, cu scene explicite, aşa cum a spus în repetate rânduri însuţi autorul.

Nymphomaniac este un jurnal erotic al unei femei (Charlotte Gainsbourg) din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani. Mai precis, până în momentul în care este găsită leşinată, în pădure, de un bărbat (Stellan Skarsgard), cel căruia i se şi confesează ulterior.

Filmările sunt programate să se încheie în această săptămână, după ce au avut loc în două locaţii din Germania: sala de gimnastică a unei şcoli abandonate din Koln şi în orăşelul Hilden de pe valea Rinului.

Lars von Trier, în vârstă de 56 de ani, este cel mai cunoscut regizor danez, celebru pentru titluri precum: Breaking the Waves (1996), Dogville (2003), Dancer in the Dark (2000), Antichrist (2009), Melancholia (2011).

„Mă simt de parca l-aş juca pe însuşi Lars în acest rol, şi asta e o mare onoare pentru mine. Personajul meu este incredibil de puternic. Nu cred că au mai fost până acum multe roluri ca acesta scrise pentru o femeie”, a spus Charlotte Gainsbourg, care a mai colaborat cu Lars vin Trier în Melancholia şi Antichrist. 

Taguri: