[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 17/06/2013
Bucureşti Premiera Before Midnight. Eveniment Before it's too late, 26 iunie, Palatul copiilor, ora 20:00

Ethan Hawke. Before Midnight. Before it's too late

Ethan Hawke. Before Midnight. Before it's too late

Actorul Ethan Hawke revine la București pe 26 iunie pentru premiera filmului „Before Midnight”. Ultimul film din trilogia „Before...” este însă și un bun pretext pentru a susține șansa copiilor de a merge la școală.

Mergi?

Pe 26 iunie, la Palatul Copiilor, rulează, pentru prima dată în România, cel mai nou film din seria „Before... ”, realizată de regizorul Richard Linklater.

Evenimentul Before It’s Too Late, prilejuit de sosirea actorului Ethan Hawke și a regizorului Richard Linklater la București, este organizat în beneficiul copiilor săraci sprijiniți de Asociația OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke și Maria Gheorghiu.


Evenimentul se numără printre evenimente caritabile realizate de Leslie Hawke pentru susținerea și promovarea educației timpurii în rândul copiilor.


„Before Midnight”, lansat în America în luna aprilie, continuă povestea personajelor Jesse și Celine din „Before Sunrise” (1995) și „Before Sunset” (2004) „cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile” (The Week).

 

Seria realizată de Richard Linklater este un experiment cinematografic început acum aproape două decenii.
Cele două personaje, Celine (Julie Delpy) și Jesse (Ethan Hawke), s-au întâlnit în tren, în drum spre Viena, acum 18 ani. Au petrecut o seară împreună, până la răsărit. Se reîntâlnesc abia după 9 ani, în Paris (cu ocazia celui de-al doilea film din trilogie), pentru o singură după-amiază.


  „Înainte să avansam cu pregătirile pentru eveniment, distribuitorii nici nu se gândeau să aducă Before Midnight în cinematografele din România.

În zilele noastre, blockbusterele au mai mult succes decât o producție a cărei esență este dialogul dintre personaje, nu acțiunea.

Before Midnight este un film despre dragoste și relații, despre ce se-ntamplă atunci când ajungi în sfârșit să fii cu persoana iubită. Te pune pe gânduri”, a declarat Leslie Hawke cu privire la alegerea de a lega evenimentul de premiera românească filmului Before Midnight și nu a celuilalt film recent lansat de Ethan Hawke - The Purge.


Programul evenimentului

  • Premiera filmului va avea loc miercuri, 26 iunie, la ora 20:00, la Palatul Copiilor. Este precedată de o recepție VIP, de la ora 18:30.
  • Ethan Hawke și Richard Linklater vor participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri dupa proiectia filmului.
  • De la ora 22:30 are loc un afterparty cu tema Nostalgie. Dj - Cătălin Cristuțiu.


Bilete:

  • Biletul care permite accesul la premieră, sesiunea de discuții și la petrecere susține un copil să meargă la grădiniță timp de o lună. Costa 150 de lei si poate fi cumparat de pe www.bilete.ro.
  • Pentru a participa și la recepția VIP cu Hawke, Linklater și alți invitați, biletul costă 300 de euro și susține un copil în grădiniță timp de un an.