[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

targuri traditionale

OraşZILELE MUZEULUI ȚĂRANULUI, 10 – 20 septembrie

Cea de-a şasea ediţie a evenimentului Zilele Muzeului Țăranului se va desfăşura în perioada 10 - 20 septembrie, printre manifestări numărându-se expoziții, târguri, concerte și proiecţii de filme.

ŞtiriProgramul Balkanik Festival 2013

Alexander Bălănescu va aduce un omagiu memoriei Mariei Tănase pe scena Balkanik Festival, cu ocazia împlinirii unui secol de la naşterea marii artiste şi o jumătate de veac de la trecerea ei în nefiinţă.

ŞtiriBalkanik Festival, între 13 şi 15 septembrie

O nouă ediţie a festivalului de muzică balcanică Balkanik va avea loc între 13 şi 15 septembrie, la Grădina Uranus din Bucureşti.

ŞtiriZilele Cehilor din Banat, în Bucureşti

Timp de trei zile, obiceiurile vechi, limba cehă şi tradiţia vie a minorităţii cehe stabilite în România la începutul secolului 19 vor fi subiectul principal al evenimentului.

ŞtiriTârg de Florii la Muzeul Naţional al Ţăranului Român

MŢR va organiza în perioada 26-28 aprilie Târgul de Florii, unde vor participa meşteri din toate zonele ţării, olari, cofetari, cojocari, iconari sau ţesătoare, cusătorese sau încondeietoare.

ŞtiriFestival de obiceiuri de iarnă la Muzeul Satului

Muzeul Naţional al Satului „DimitrieGusti” organizează în perioada 15-16 decembrie Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă – Florile Dalbe.

OraşTârguri de Crăciun

Toţi cei care sunt în căutare de cadouri pentru Crăciun au de unde alege, în luna decembrie fiind deschise mai multe târguri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

ŞtiriTârg de Sfântul Dumitru la Muzeul Satului

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” va găzdui în perioada 26-28 octombrie Târgul de Sfântul Dumitru, patronul şi protectorul de tradiţie şi spiritualitate românească.