[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

oferte agentii de turism

TurismPraga, oraşul perfect

În inima Europei se află Praga. Am păstrat doar pentru mine un top al locurilor care mă urmăresc de câte ori mă gândesc la capitala Cehiei. În cele şase zile petrecute în stil praghez am gustat din atracţiile care, după părerea mea, compun oraşul perfect.

Agenții de TurismChallenge Turism

Challenge Turism este o agenție tour operatoare și detailistă (în parteneriat cu alte agenții tour operator) cu experiență de outgoing și incoming în turism, în străinătate și în România.

Agenții de TurismAdria Travel

Adria Travel este o companie de călătorii și turism cu servicii complete. "Suntem o agenție de tursim care servim călători. Am accentuat călători, deoarece credem că există o deosebire între călători și turiști."

Agenții de TurismChristian Tour

Agenția de turism Christian Tour a fost înființată în 1997. "Pentru că nu intenționăm să ne uităm începuturile, logoul brandului proaspăt creat trebuia să conțină cel mai important simbol al acelor clipe minunate de la munte: Sfinxul din Bucegi."

Agenții de TurismMarshal Turism

Marshal Turism reprezintă o marcă deja cunoscută pe piaţa turismului din România. Agenția atrage totdeauna clienți noi, pentru că serviciile oferite sunt de calitate, totdeauna la nivelul oricăror exigențe.

Agenții de TurismParalela 45

Paralela 45 Turism este o agenție de prestigiu care oferă turiștilor săi servicii complexe: excursii în țară și străinătate, rezervări de bilete de transport, rezervări la hoteluri, obținerea de vize turistice...

Agenții de TurismGTS Turism - Sucursala Bucuresti

Agenţia de turism GTS Turism a fost înfiinţată în 2003 şi numără deja 4 birouri poziţionate în cele mai importante centre universitare: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara.